film izle
15 декември 2019, 0:17 няма коментари

За какво копнеят жените: 4 тайни тактики за по-добро прекарване

Сподели
Етикети

Женската сексуалност е обагрена в мистика и романтика. Почти няма представител на силния пол, който да не се чуди дали винаги успява да задоволи партньорката си в леглото. Истината е, че малцина успяват. Това се отдава на факта, че мъжете често свикват с нея до такава степен, че я приемат за даденост. Дори и в най-интимен аспект. А сексуалността на дамите е като нежно цвете. Колкото повече я поливаш – толкова повече цъфти.

Сред другите най-често срещани грешки на мъжете е недостатъчното внимание, което отделят за любовна игра. Тя е повече от важна за достигането до самия предел на страстта. А и подсилва възбудимостта. Те забравят и че дамите могат да достигнат до кулминация по два различни начина. Единият от тях дори е значително по-лесен за предизвикване.

Не бива да забравяме, че има много мъже, които страдат от еректилна или сексуална дисфункция. Причините за спорадичната неспособност да се представяш добре в леглото може да бъде породена от психологически, физиологични или емоционални фактори. Но никога не е приятна. Затова и много хора днес предпочитат натурални алтернативи на „розовото хапче“. Тези средства за натурално стимулиране на възбудимостта и подсилване на либидото обикновено имат органичен състав. Пример за такова са био-капките с екстракт от билката Бабини зъби за по-добра издръжливост и взаимна наслада LongUp.

А ако искате да научите още за това какво желаят жените интимно, изчетете статията докрай.

Искрено и лично за женската сексуалност

Жените са цветята на този мрачен и често изпълнен с агресия и насилие свят. На тях майката Природа е отредила нелеката роля да отговарят за пристигането на новия живот. Физиологията им е сложна и обвита в мистика. Науката не е изследвала докрай как точно функционира пикочно-половата им система. Но главните източници на удоволствие се знаят. А мъжете са в постоянно чудене как да задоволят желанията на партньорката си.

При това не само в интимен  аспект. Много от тях изпитват сериозни затруднения да разгадаят дори най-леките промени в настроението и ежедневните терзания. Представителките на нежния пол като че ли винаги са способни да се обидят от най-дребното нещо. Но и да простят най-големите грешки. Никога не знаеш как точно ще реагират.

Достигането на кулминация при полов акт за тях понякога е мисия невъзможна. Ако се чудите как да накарате жената до вас да изпита взаимна наслада, не бива да забравяте, че усещането за възбуда започва от главата.

Ето и няколко идеи как да я накарате да се отпусне и изпита удоволствието от момента:

  • Създайте романтична атмосфера с музика, свещи и приглушена музика. Ако добавите малък подарък или цвете, също няма да сбъркате.
  • Оставете собствените си желания назад. Щом сте в дълга връзка, много добре знаете кое й допада в леглото. Направете го.
  • Жените могат да достигат до кулминация по няколко пъти на акт. Възползвайте се.

Бърз съвет към дамите: Нашата сексуалност се гради на това доколко познаваме и обичаме собственото си тяло. Дори и да не сте привлечени от всяка гънка в огледалото, запомнете, че никой не е съвършен. Отпуснете се, сложете секси бельо или дрехи, в които ви е удобно да се движите и развихрете въображението си!

А ето и още някои доказани от науката факти за женската сексуалност.

#1. Мисионерската поза помага при болки в гърба, а кучешката – за схванати колене

Човешкото тяло е сложна машина, в която редица органи, мускули и сухожилия си взаимодействат непрекъснато. Учените са установили, че традиционната мисионерска поза помага за премахването на болки в гърба. Кучешката пък – за схванати колене и крака, станали такива в следствие на заседяване.

#2. По ябълка на ден държи доктора далеч от мен и поддържа либидото високо

Ябълките са богати на вещество, което спомага за вътрешната лубрикация при жените. Консумирайки дори една ябълка на ден, става много по-малко вероятно те да страдат от интимна сухота. Така ще могат да се насладят на акта изцяло. Мъжете, страдащи от недобра издръжливост пък, могат да разчитат на голям брой натурални средства за подсилване на мъжествеността и потентността. Пример за такова е билковият разтвор с екстракт от Tribulus terrrestris за продължителна взаимна наслада ЛонгЪп.

#3. Не купувайте дрехи от материи, които дразнят тялото

Нашите тела сами ни подсказват кое е добре за тях и кое – не. Затова и започваме да страдаме от нервност и тревожност при липса на секс, а имунитетът ни спада. Не купувайте дрехи и бельо от материи, които дразнят тялото. Така само ще изпитвате дискомфорт. А това няма да ви настрои за интимни лудории.

#4. С нежност и старание към хармония в интимен план

Жените са крехки създания, на които понякога им трябва време, за да се отпуснат напълно в леглото. Но кулминацията на тяхната интимност е толкова мощна, че си заслужава усилията. Отдайте й нужното внимание и нежна грижа.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация