film izle
15 декември 2019, 0:10 няма коментари

7 съвета за по-страстна наслада по естествен път

Сподели
Етикети

Имате проблеми в леглото? Със сигурност не сте единствените – това се случва поне веднъж на всяка двойка по света. Основата им обаче може да бъде различна. Сексуалните проблеми могат да бъдат решени, понякога с малко усилие и старание от двете страни. Представяме ви 7 съвета как да се справите с тях чрез малки ежедневни промени.

 1. Намалете стреса
  Възможно е хората, които имат много задължения в работата и вкъщи, да се чувстват по-изморени и стресирани. Това влияе отрицателно върху тяхното либидо. Дори и да го искат, преумората казва своята дума и тялото им просто не е в настроение. Заради това е препоръчително да се опитате да избягате от прекомерно стресови и изтощаващи ситуации. Разбира се, те няма как да изчезнат напълно, но влиянието им остава негативно върху цялостното ви здравословно състояние. Заради това препоръчваме да се опитате да намалите стреса и умората във вашия живот.
 2. Тренирайте повече
  Редовните тренировки спомагат на тялото ни да се чувства по-добре и по-енергично. Спортът влияе на балансирането на хормоните. Спомага за постигането на по-голяма издръжливост в леглото, което е от значение при представителите на силния пол. В допълнение на всичко това, редовните тренировки ви дават възможност да изградите перфектното тяло. Това неизменно ще се отрази върху самочувствието ви в леглото и със сигурност ще сте по-удовлетворени от сексапила, който излъчвате.
 3. Починете си добре
  Сексът може стане по-труден, ако се грижите за малко дете, възрастни родители или имате задължения, които нарушават правилния сън. Дайте им време да отминат и не обвинявайте партньора ви, ако не е в настроение. Опитайте се да спите поне по седем часа на ден, за да имате възможност да отпочинете добре. Достатъчното количество сън може да подобри настроението, а оттам и либидото ви. Доклад на американски учени за връзката между съня и желанието за интимност дава следната информация. Установяват, че хората, които са спали повече, имат по-изразено сексуално желание на следващия ден. Така че – почивката е от изключително значение, за да можете да се уморите по-късно в леглото.
 4. Пушачи, замислете се за спиране на цигарите!
  Пушенето има негативно влияние върху сърдечно-съдовата система. Много по-вероятно е пушачите по-бързо да се изморяват, да изпитват трудности с поемането на въздух и като цяло сексът да им се струва по-скучен и монотонен. Тази тенденция е по-ясно изразена при мъжете, където издръжливостта и физическата подготовка имат малко по-голямо значение. Много пушачи споделят, че желанието им за секс се е увеличило, след като са спрели цигарите. Чувствали са се по-бодри и енергични, както и склонни да се спуснат в дълги приключения в леглото. Вие сте мъж, който не му се иска да отказва цигарите, а желае да подобри сексуалните си подвизи? Може да опитате натуралните капки с екстракт от гъба Фалус Casanova.
 5. Яжте повече плодове
  За фурмите, авокадото и бананите се смята, че са плодове, които засилват сексуалното желание. Те съдържат полезни витамини и минерали, които са отговорни са доброто функциониране на половата ни система. Също така отговарят и за достатъчния приток на кръв към нужните органи.
 6. Хапнете малко шоколад – и го споделете с партньора си
  Всички знаем, че през годините шоколадът малко или много се е превърнал в символ на страстта и сексуалното желание. Похапването на шоколад помага за синтеза на хормони като допамин и серотин. Те повдигат настроението и ви карат да се чувствате по-енергични и радостни. Ефектът на шоколада, обаче, вероятно е по-скоро на психическа основа. Заради това не е лоша идея да споделите малко шоколад с партньора си, за да му покажете колко го желаете.
 7. Не прекалявайте с алкохола
  Жаждата ви за алкохол може да смекчи тази за секс! Не прекалявайте с алкохола, дори и да ви развеселява. Много мъже отчитат, че им е трудно да задържат ерекцията си след известно количество алкохол. За жените това може да се отрази в намаляване на възможността за изпитване на оргазъм. Заради това препоръчваме да се придържате към балансирана консумация на алкохол, която няма наруши желанието за интимност.

Ако все пак не можете бързо да откриете решението или причината за проблема ви, дайте си време и поговорете с партньора си. Бъдете внимателни, защото темата може да се окаже деликатна. Опитайте се да разберете гледна му точка. Не забравяйте, че съществуват и билкови натурални средства, които да повлияят върху интимното желание, например био-капките Casanova. Фокусирайте се върху решаването на проблема заедно и се отдайте на незабравими моменти в леглото.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация