film izle

Какви материали се използват при изработване на матраци ТЕД

Сподели
Етикети

Матраци ТЕД неслучайно са лидер не само на българския пазар, но и в международен план, що се отнася до производството на матраци. Марката е доказала качеството на продуктите си и се радва на изключителен успех сред потребителите. Това, което откроява бранда от всички останали, са иновативните материали при производството на матраци. Ето и какви модели матраци ще откриете в продуктовия каталог на популярната марка матраци ТЕД:

Матраци с мултипокет пружини

Безспорно това е най-търсеният материал от потребителите. Всъщност мултипокет системата е съставена от индивидуални покет пружини – над 400 бр. на квадратен метър, които са независими една от друга и реагират в зависимост от позицията за сън и движенията. Предимството им е, че дават независимост на двамата партньори, тъй като движенията на единия не смущават съня на другия. Най-ярките представители на покет матраците са Favourite Nova, Exclusive Memory Silver, Lavender Duo и Матера.

Матраци с класически пружини бонел

Освен модели с най-модерни материали, матраци ТЕД предлагат и варианти за почитателите на класически матраци с бонел пружини. Познатата технология предлага устойчива опора на тялото, в същото време са издръжливи и имат дълъг живот. Едни от най-предпочитаните модели на матраци ТЕД с бонел пружини е матрак Awa, който се предлага в еднолицев и двулицев вариант.

Матраци с полиуретанова пяна/високоеластична пяна

Полиуретановата пяна е материал, който се отличава с добра плътност и стабилна опора за тялото. Моделите с пяна са на достъпни цени и са отличен вариант за предпочитащите по-твърда и сигурна поддръжка. Определено матраците Adeona и San Marino Silver са фаворити на потребителите, търсещи матрак от пяна.

Матраци с мемори пяна

Мемори пяната е допълнителна екстра както към пружинни матраци, така и към матраци от пяна. Добавеният слой термоактивна пяна създава допълнителен комфорт, елиминирайки напрежението. Специалната пяна има термоактивни свойства, благодарение на които се адаптира лесно към формата на тялото, позицията за сън и температурата на тялото. Матраци с мемори пяна са Memory Silver Flex, Exclusive Memory Silver, Favourite Nova Orthopedic, Lavender Memory, Матера и Lavender Duo. Изборът е изцяло ваш и той трябва да бъде съобразен спрямо предпочитанията ви за твърдост.

Матраци с Cool gel пяна

Матраците с охлаждащ ефект набират все по-голяма популярност, защото осигуряват отлична среда за сън през лятото. Гел мемори пяната има свойствата на класическата мемори пяна, с разликата, че отнема излишната топлина, осигурявайки комфортен сън през цялата нощ. Ако имате проблеми с нощното изпотяване или просто желаете спокоен сън през всеки сезон, задължително разгледайте матрак Adry Cool и матрак Cool Silver Sense с иновативна Cool гел мемори пяна. С такава пяна освен матраци, може да закупите и аксесоари като топ матрак или възглавница от серията Adry Cool.

Освен качествените материали, вложени в конструкцията на ядрото, матраци ТЕД използват първокласни материали, що се отнася и до дамаските на матраците. 

Освен матраци с памучна дамаска, в богатото портфолио на матраци ТЕД ще срещат и модели с дамаска с бамбукови нишки, сребърни нишки, с аромат на лавандула и др.

В онлайн магазин за качествено спално обзавеждане intershop.bg ще откриете всички продукти с марка ТЕД на гарантирано най-добри цени и безплатна доставка за цялата страна. Изберете сега своя нов матрак и се доверете на професионалистите!

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация