Томбола с билети за представление организира НЧ „Съгласие 1869” – Плевен

Прочети книга и спечели билет за представление – това е жестът, който НЧ „Съгласие 1869” ще прави всеки месец към редовните читатели на Библиотеката на читалището. Инициативата се осъществява съвместно с ART Pleven – Агенция за изкуство и култура с продажба на билети.

В началото на всеки месец ще обявяваме представлението, което ще се разиграва в томболата. Последния четвъртък ще се тегли печелившия участник, който ще получи два билета.

Условията за участието са много прости – елате в Библиотеката, регистрирайте се като читател, ако вече не сте, и попълнете талона за участие. Разгледайте и нашите предложения за четене – сигурни сме, че ще намерите нещо любимо, интересно, изненадващо за себе си в най-старата плевенска библиотека (на 150 години!).

Този месец участвате в томбола за два билета за концерта на тримата италиански тенори, който ще се състои на 18 февруари в зала „Емил Димитров”. Кой ще спечели, ще стане ясно на 30 януари, а името ще обявим на фейсбук страницата на Народно читалище „Съгласие 1869“ – Плевен.

%d bloggers like this: