film izle
13 януари 2020, 9:57 няма коментари

Къща в Тръстеник и навес в Рупци гасиха огнеборците, горя и комин в Белене

Сподели
Етикети

На 10 януари 2020 година служители на РДПБЗН – Плевен са потушили запалени сухи треви в Плевен ж.к. „Кайлъка” и землищата на село Върбица и село Въбел.

На 10 януари в 17:27 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е съобщено за пожар на навес в село Рупци. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 5 кв.м покривна конструкция. Пламъците са потушени от служители на РС ПБЗН – Червен бряг с един автомобил.

На 10 януари 2020 година в 20:53 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар в къща в град Тръстеник. Предполагаемата причина за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди. Огънят е унищожил домашно имущество – дрехи, малоценни уреди, хранителни продукти. Пострадали хора няма. Пламъците са погасени от екип на У ПБЗН – Долна Митрополия.

На 11 януари 2020 година служители на РС ПБЗН – Плевен са потушили пожар в запалени сухи треви в областния град в ж.к. „Дружба“.

На 12 януари служители от РС ПБЗН – Плевен са оказали две технически помощи – отстраняване на опасни предмети от покрив в областния град УМБАЛ „Георги Странски“ и отстраняване на изпускаща газ туристическа бутилка с пропан-бутан в стая на жилище на улица „Борис Шивачев“.

На 12 януари огнеборци от РС ПБЗН – Белене са потушили запалени сухи треви в землището на село Деков.

На 12 януари в 20:07 часа е потърсено съдействие от служители на РС ПБЗН – Белене за потушаване на пламъци в коминно тяло в обитаема къща в крайдунавския град.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация