film izle

„Български пощи“ обяви конкурс за послание до възрастен човек за света, в който живеем

Сподели
Етикети

„Български пощи“ ЕАД обяви стартирането на националния етап на 49-ти международен епистоларен конкурс за млади хора на Всемирния пощенски съюз и ЮНЕСКО. Темата за 2020 година гласи: „Напиши послание до възрастен човек за света, в който живеем“.

В конкурса могат да участват само деца на възраст до 15 години. Международното бюро на ВПС не приема съчинения, изпратени от училища или физически лица.

Всяка от допуснатите до конкурса творби трябва да отговаря на определени условия, които са публикувани на сайта на „Български пощи“ ЕАД.

Желаещите да участват в конкурса могат да изпратят своите съчинения не по-късно от 20 март 2020 година на адрес: „До РУ на „Български пощи” ЕАД, За 49-ти Епистоларен конкурс“.

Победилото в националното класиране писмо ще бъде преведено и изпратено до ВПС за участие в 49-ти международен епистоларен конкурс за надпревара с другите национални победители.

Отличените творби и участници, както и съчинението спечелило първа награда, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на „Български пощи” ЕАД. 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация