film izle

В Плевен организират информационен бизнесфорум за сътрудничеството ни с Йордания

Кръстиха булевард в Зарка с името на града ни

Плевенският кмет Георг Спартански и почетният консул на Хашемидското кралство Йордания у нас Н. Пр. д-р Хасан Бармауи са обсъдили до края на февруари в Плевен да бъде организиран съвместен информационен бизнесфорум, в който консулът да представи икономиката на Йордания пред плевенските бизнесмени. Това става по повод подписания наскоро договор за сътрудничество между Плевен и йорданския град Зарка, обяви на днешния седмичен брифинг Спартански.

На форума ще бъдат представени възможностите за плевенския бизнес и ползите от бъдещото партньорство с оглед на предстоящата визита на делегация от Йордания и посещението на краля на Йордания в края на май по покана на българската държава. Предвижда се и ответно посещение в Йордания от българска страна. Идеята, по думите на кмета, е да не правим туристически трупи, а да участват хора на науката и бизнеса.

Спартански обяви, че вече има булевард с името на Плевен в йорданския град Зарка и решението за това е станало само дни след сключване на договора за сътрудничество между двата града.

Съветниците дадоха съгласие за партньорство на Плевен със Зарка, Йордания

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация