Канят деца и младежи да участват в конкурс за рисунка „Водата и изменението на климата“

По повод 22 март „Световен ден на водата“ и професионален празник на „Напоителни системи“ ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка. Тази година темата е „Водата и изменението на климата“.

В конкурса могат да участват деца и младежи до 19 години.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории – до 12 години и от 13 до 19 години.

Няма ограничение относно техниката на изработка на рисунката – графика, пастели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и др.

Максимален допустим размер на творбата – формат А3.

Задължително изискване е творбите да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба. Необходимо е рисунките да бъдат поставени в плик с изписани на гърба на рисунката имената на автора и възраст. На отделен лист, който се поставя в големия плик се вписват имената, възраст, адрес и телефон за връзка с участника.

Краен срок за подаване на работите: 19.03.2020 г. – 17.00 ч.

Специално сформирани комисии, на териториален принцип, ще класират трите най-добри творби във всяка от възрастовите групи.

Желаещите да участват, могат да подават творбите си в следното териториално представителство на „Напоителни системи“ ЕАД – клон Среден Дунав: гр. Плевен, ул.“ Дойран“ № 136, етаж 3 тел. 064/60 80 81.

Победителите в конкурса ще получат почетни плакети и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството.

Във връзка с препоръките на здравните власти в Република България да не се организират масови мероприятия, заради опасност от разпространение на коронавирус, тази година „Напоителни системи“ ЕАД няма да организира празненства по повод Световния ден на водата.

Победителите в конкурса ще получат своите награди с куриер.

Имената на всички призьори ще бъдат обявени на сайта на „Напоителни системи“ ЕАД.

Най-добрите рисунки ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи“ ЕАД за 2021 г.
Подробности за конкурса можете да видите на сайта на дружеството www.nps.bg.