film izle

Къщи в Плевен и Радишево и стопанска постройка в Петърница горяха вчера

Сподели
Етикети

На 23 март 2020 година в 12:54 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в Плевен на улица „Стефан Караджа“. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Къщата е необитаема, със спряно ел. захранване. В пламъците са унищожени покривна конструкция – 40 кв.м. и домашно имущество. Служители от РС ПБЗН – Плевен са потушили огъня с два автомобила. Случаят се разследва от екип на Второ РУ – Плевен.

В 13:52 часа в РС ПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар в къща в село Радишево. Незабавно са изпратени служители за потушавате на пожара. Предполагаемата причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън. В пламъците са унищожени 25 кв.м изолация.

В 15:49 часа в РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за локализиране и потушаване на пожар в селскостопанска постройка в село Петърница. Причините за инцидента са в процес на установяване.  Постройката е необитаема и със спряно ел. захранване. Унищожени са 30 кв.м каратаван.

Коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация