film izle

Да върнем романтиката помежду си с Prostex

Сподели
Етикети

Няма да се лъжем, много жени мечтаят за любов като във филма „Хубава жена“ с Джулия Робъртс и Ричард Гиър…

Истината е, че хората се срещат, влюбват се, женят се… Но сладкото бързо се измества от сивотата на ежедневието. И особено ние, жените, страдаме от тази монотонност и липса на романтика. Можем ли да променим мъжете си? И наистина ли е толкова хубаво да живеем с романтик?

Как да върнем романтиката помежду си с Prostex

Нека още в началото изясним: какво всъщност ни липсва? Според многобройни допитвания се оказва, че под „романтика“ разбираме „цветя“, „признание в любов”, „вечеря в ресторант“. С една дума – жадуваме за общовалидни жестове на внимание.

Искаме да променим ситуацията? Тогава внимателно трябва да обмислим всеки свой ход. Вижте и повече за: Prostex Най-новите коментари 2019, цена, отзиви – форум, мнения, drops, състав – как се приема? В България – къде да купя.

Стъпка 1 – да направим преценка на настоящето

След всички филми, сериали и книги, в които се говори за голямата любов, ние очакваме подобно „холивудско” поведение и от човека до себе си. Само, че той ни предлага брак, докато седи на канапето, а не докато се изкачва по аварийната стълба като Ричард Гиър в „Хубава жена”.

Нека си признаем обаче, че нещата в киното или романите са доста пресилени. И опитвайки се да постигнем нивото на „романтичност“ от тях, пропускаме да оценим онова, което наистина притежаваме.

Трябва по-често да обръщаме внимание на дребните неща. Така, например, прибираме се уморени от работа, а той е измил чиниите и е приготвил нещо за хапване (нищо, че е загорил ориза или че е счупил чаша). Готов е да обикаля (от време на време), с нас по магазините, кара майка ни с нейната котка на вилата, идва на всички безкрайни семейни сбирки с голямата ни рода…. Дори, когато нещата не са наред под завивките, поръчва Простекс, само, за да угоди.

Това са онези неща, който той прави за нас не защото така е редно, а защото ни обича. И ние трябва да се научим да ги оценяваме.

Езикът на любовта

Според психолозите съществуват 5 основни начина да изразим чувствата си:

 • с поощряващи думи (ето защо имаме нужда той да ни казва, колко ни обича);
 • с време, прекарано заедно (като не е задължително да сме само двамата);
 • с подаръци;
 • с помощ;
 • с докосване. Тук на помощ идват капките Prostex с изцяло натурален състав от природата.

Помнете: Не бива да компенсирате един начин с друг, а да ги съчетаваме хармонично:

 • Никога не трябва да твърдим това, което искаме да опровергаем. По-добре е да попитаме „Обичаш ли ме?“, вместо „Не ме ли обичаш?;
 • …казваме „Не“, когато имаме предвид „Да“;
 • позоваваме се на чуждо мнение: „Според майка ми…“, „Петър смята…”

Стъпка 2 – да дадем пример

Може би, звучи странно, но тази техника работи! Ако искате подарък, подгответе първо вие такъв. Ако искате нещо да се промени, дайте добър пример, като вие самите сте пример за поведение… Пък, кой знае, може да се окаже, че вирусът на романтиката е заразен!

Мнението на психолозите:

Най-важното е да приемаме другия такъв, какъвто е. Не можем изведнъж да променим един, вече голям мъж и да го накараме да играе по нашите правила.

Ако все пак успеем, то много бързо може да ни доскучае с него. Трябва да се научим да разбираме партньора си. Да виждаме силните му страни и да се стараем да подминаваме слабостите му.

Та нали, когато сме си го избирали за мъж, той с нещо е спечелил любовта ни. Нека не забравяме това! Ако трябва помислете и вие за PROSTEX – КАПКИ. Обсъдете нещата и ако се налага поръчайте, за да нямате в бъдеще засечки.

Има едно просто правило: за да получиш, трябва да дадеш!

Ето защо и ние трябва да казваме на мъжа до себе си, колко го обичаме. И той ще ни отвърне със същото. Можем да го поканим на импровизирана среща, да пуснем хубава музика и да запалим свещи. Току-виж, на него му харесало и решил да повторим тази романтична вечер… този път по негова инициатива.

Стъпка 3 – да престанем с намеците

Едва ли, са много мъжете, които ще отгатнат, че зад нашите въздишки и лошо настроение се крие баналното желание за повече романтика. Затова, ако искаме да ни подари цветя, трябва да му го кажем. В противен случай, диалогът помежду ни се превръща в недомлъвки, а те в скандали.

Това е така, защото той може наистина да не разбира нашите намеци. А и изказвания от типа „подари ми нещо“ или „заведи ме някъде“, могат да доведат до това, че да получим нова белачка за картофи или да се окажем на гости при свекървата.

Затова: трябва да бъдем ясни и конкретни в желанията си.

Третият не е излишен

Раждането на дете винаги е радостно събитие. Само, че нерядко именно с появата на бебето съвпада и един период на спад в романтичния градус, между партньорите.

За да избегнем проблемите, ще трябва да се постараем повече, като:

 • разделяме задълженията си към детето и не се състезаваме за любовта му;
 • стараем се по-често да оставаме само двамата (като се възползваме от услугите на бавачка или от помощта на бабите);
 • помним, че детето е плод на нашата любов, а не повод за ревност и обида. Раждането му означава, че в семейството ни са се появили нови задължения, проблеми и теми за разговор. Трябва да се възползваме от това, за да се сближим още повече. Простекс капки могат да са в голяма полза и при среднощните събуждания.

Стъпка 4 – да свикнем с мъжа романтик

Не всички мъже са Неромантични. Някои от тях буквално посвещават живота си на това да превърнат съществуването на любимата жена в постоянен празник.

Само, че зад красивите жестове, може да се крие един инфантилен и комплексиран мъж. И понякога, животът с този романтик се превръща в истинско изпитание. Защото в повечето случаи, тези фантазьори не умеят да печелят пари и не са здраво стъпили на земята.

И все пак си обичаме мъжа. Тогава не ни остава друго, освен да го приемем такъв, какъвто е. И, разбира се, да се опитаме да насочим въображението му в по-конструктивна насока.

Трябва да помним, че романтиците са много емоционални и чувствителни. Обвинения от типа „Отново си похарчил всички пари за цветя, вместо да купиш хляб!”, могат да го обидят и наранят. Същото можем да му кажем и доста по-меко:

„Любов моя, розите много ме зарадваха, но нека бъдем по-практични — в момента нямаме много пари, а и за мен е по-важно, че съм с теб. Подаръците и цветята са подробност…“

Задачата ни е да покажем на половинката си, че истинската романтика не е в красивото бижу. Тя е състояние на душата, което можем да постигнем, дори само като си седим гушнати пред телевизора или сутрин си пием кафето заедно.

Надяваме се тези съвети да са ви били от полза. Хранителната добавка, може да поръчате през страницата на официалния дистрибутор за България: prostex.pro.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация