film izle

Шестокласник от СУ „Стоян Заимов“ – Плевен е полуфиналист на осмото издание на HIPPO 2020

Сподели
Етикети

Ивайло Ангелов от VIа клас на СУ „Стоян Заимов“- Плевен е полуфиналист на Международната олимпиада по английски език „АНГЛИЙСКИ БЕЗ ГРАНИЦИ“ HIPPO 2020. За успехите на момчето разказват от училището. Олимпиадата е предназначена за ученици от 6 до 19 години от целия свят. Тя е международно събитие, което популяризира английския език сред младите хора. Ежегодно се провежда в три кръга – предварителен, полуфинален и финален.

В СУ „Стоян Заимов“ – Плевен на 21.02.2020 г. се проведе предварителният кръг в 4 категории. Ивайло Ангелов се класира за полуфинален кръг с максимален резултат 86 точки. Нещо повече, той е единствен полуфиналист от област Плевен в категорията, в която се състезава – HIPPO 2.

Поради обявеното извънредно положение в България във връзка с COVID-19, полуфинален и финален кръг не се проведоха. Организаторите взеха решение тазгодишните полуфиналисти да запазят правото си за участие в полуфинал през 2021 година в съответната по- висока категория. Също така да бъдат освободени от такса за участие през следващата година и да се явят директно на полуфинали.

От СУ „Стоян Заимов“ – Плевен изказват сърдечни благодарности към родителите на Ивайло за отличното му представяне, а на Ивайло пожелават здраве, успешно завършване на учебната година и весело лято.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация