film izle

Випуск 2020 на СУ „Крум Попов” в гр. Левски получи дипломите си

Сподели
Етикети

На вълнуващо тържество с любимите учители, родители и гости в любимото училище СУ „Крум Попов” на 22 юни абитуриентите получиха своите дипломи. На истинския празник на младостта и зрелостта те благодариха за подкрепата и всеотдайността на класния ръководител Анелия Кирчева – Любенова за постигнатите отлични успехи.

„…Дойде моментът, в който с вяра в сърцата смело да разперите крилата. Знанията свои в действия превърнете и с бодрия си ум по-добър свят сътворете!” – пожела Никола Иванов, скоро първокласник.

Специални благодарности за напътствията, вдъхновението и вярата  зрелостниците отправиха към директора на училището Валентина Дженева и зам.-директора Наталия Чингова.

Резултатите от държавните зрелостни изпити на младите хора са гордост за СУ „Крум Попов”, за учителите и община Левски, каза  директорът г-жа Дженева при връчването на дипломите за средно образование.

Отличното представяне на зрелостните изпити е безспорно доказателство за успешно преодоляното изпитание през последните три месеца.

За благородната съпричастност, човещината, примера за милосърдие, директорът на училището награди Цветомира Ленинова, помогнала на учителка в нужда, вече пенсионер .

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави абитуриенти, учители, родители. „Радвам се, че в такъв емоционален, прекрасен момент за училището и за град Левски сме заедно.” Сподели усещането, което съживява съкровени спомени и чувства дълбоко в сърцето. Чувства и спомени, които ще останат незабравими. Песните за един неразделен клас, обичта към учителите и клетвата, която полагат без думи ще ги събират във времето.

„От сърце пожелавам на всеки един от вас така, както ви учиха вашите учители, вярвайте в себе си, защото можете много. Виждам колко много са отличниците и че работите и сте всеотдайни. Нека всичко това ви носи на крилете на надеждата, на увереността и ви помага да сбъднете всички свои мечти!”, пожела Любка Александрова и поднесе на всички подаръци от Община Левски.

Поздрав отправи и Петя Чолакова – гл. експерт „Образование, култура и спорт”. Сред гостите бе и председателят на ОбС – Левски, Тома Терзиев.

Класният ръководител Анелия Кирчева – Любенова благодари с радостно вълнение на младите хора, на всички, направили възможен този празник и пожела с обич на добър час на випуск 2020.

Музика, подаръци, емоционални възгласи и цветя обагриха празника в двора на СУ ”Крум Попов” в град Левски.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация