Цветомир Паунов: Тримата отстранени от ГЕРБ – Плевен да напуснат местния парламент

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов призова тримата изключени от ГЕРБ общински съветници незабавно да напуснат Общинския съвет в Плевен. Това се случи по време на областно събрание на партията, проведено в сградата на Областна администрация вчера. Паунов посъветва тримата общински съветници да изпълнят своето морално задължение и да подадат заявление за напускане на местния парламент.

По думите на Паунов, плевенският театър е културна институция, символ и еталон на културата и е срамно да се внася в общинския съвет решение за намаляване на субсидията на театъра, което направиха изключените от ГЕРБ съветници.

Паунов смята, че с кмета Спартански могат да се намерят много допирни точки и да се дискутират конкретни теми и политики, които са насочени към развитието на града. Плевен, според Паунов, заслужава да има самочувствието на млад, жив град и трябва да си върне своя авторитет.

ГЕРБ да бъде първа политическа сила в Плевенска област и това ще допринесе не само за района, но и за държавата като цяло, смята Паунов. По-късно той се срещна и разговаря с представители на младежи – ГЕРБ в Плевен.

%d bloggers like this: