film izle

Горя барака в с. Искър, пожари в сухи треви и контейнери гасиха огнеборците в Плевенско

Сподели
Етикети

На 26 юни в 15:01 часа в РС ПБЗН – Гулянци е съобщено за пожар в стопанска постройка – барака в село Искър. От запалени сухи треви огънят се е прехвърлил и е унищожил покривна конструкция 10 кв. м на спомагателна постройка. Пострадали хора няма. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън.

На 26 юни служители от РДПБЗН – Плевен са извършили технически помощи – спасяване на птица на дърво в град Плевен на улица „Св. Климент Охридски“ и измиване на пътното платно след ПТП в ж.к.“Дружба“. Погасили са пожари в сухи треви в село Горни Дъбник до язовира и пожар в метален контейнер за отпадъци в град Плевен ж.к. „Сторгозия”.

На 27 юни екипи на РДПБЗН – Плевен са оказали две технически помощи – измиване на КПП – пътно платно в село Буковлък, както и рязане на катинар на входна врата на улица „Северна“ в гр. Плевен. 

На 27 юни огнеборци са потушили пламъци в запалени сухи треви в землището на Белене и село Гиген.

На 28 юни са оказали техническа помощ при изтичане на газ от самокатастрофирал автомобил в областния град на улица „Гренадирска“. Същия ден са потушени пожари в сухи треви в землищата на град Никопол и в село Гиген.

Коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация