film izle

ФТК „Българско хоро“ отпразнува с танци и голяма торта 12-ия си рожден ден

Сподели
Етикети

С весел и запомнящ се купон, както винаги, Фолклорен танцов клуб „Българско хоро“ – Плевен с ръководители Олга и Минко Мустакови отпразнува 12-ия си рожден ден. Празникът и тази година събра в Парк-хотел „Кайлъка“, където има всички условия за спазване на мерките за дистанция, танцьорите, за да се повеселят с кръшни хора и песни до късно през нощта.

За първи път на рождения ден на „Българско хоро“ нямаше гости от приятелски формации и клубове от страната заради пандемията с коронавируса и противоепидемичните мерки, което бе отбелязано с малко тъга от Олга Мустакова пред присъстващите.

Но всички изразиха силно желание и много надежда, че въпреки предизвикателствата на времето, ограниченията и новите правила за нормалност, пак ще дойде време за събирания, за пътувания и участия във фестивали и концерти, за печелене на награди.

Нищо не попречи на голямото семейство на клуб „Българско хоро“ да отбележи в горещата юлска нощ подобаващо годишнината от своето създаване. Мили спомени и хубави емоции предизвика филм за клуба, подготвен за 5-ия рожден ден, който бе прожектиран на голям екран.

Щур купон, много смях и висок градус на настроението. И за финал – огромна вкусна торта. С надеждата, че най-хубавото предстои.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация