film izle

Пожари в сухи треви, в житен блок и отпадъци гасиха огнеборците

Сподели
Етикети

На 3 юли служители от РДПБЗН – Плевен са потушили пет пожара в запалени сухи треви. Инцидентите са регистрирани в землищата на село Садовец, село Телиш, град Койнаре, село Драгаш войвода.

На 3 юли екип на РСПБЗН – Плевен е извършил техническа помощ – разчистване на счупен живачен термометър в стая в жилище на плевенската улица „Иван Вазов”.

На 4 юли огнеборци от РДПБЗН – Плевен са погасили пожари в отпадъци, стърнища и сухи треви на път Е83 в района на Плевен, път Е83 – разклон за Никопол,  село Буковлък,  град Славяново, село Девенци, село Еница.

На 4 юли 2020 година в 15 часа в РСПБЗН – Червен бряг е постъпил сигнал за пожар с преки материални загуби в житен блок в землището на село Горник. Предполагаемата причина за пожара е техническа неизправност в селскостопанска техника. Унищожени са 35 дка посеви пшеница, а са спасени 90 дка посеви. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН – Червен бряг.

На 5 юли екип на РСПБЗН – Левски е оказал техническа помощ на водача на самокатастрофирал автомобил „Мазда” на пътя между Българене и Козар Белене. Екип на РСПБЗН – Плевен е прогонил змия от сграда в областния град на улица „Цар Иван Шишман”.

На същата дата служители от РДПБЗН – Плевен са локализирали и потушили пламъци в сухи треви в село Садовец на улица „Хаджи Димитър”,  село Божурица,  село Вълчитрън,  пътя Плевен – Русе,  град Белене на улица „Ангел Кънчев”, село Опанец.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация