film izle

Пожар опустоши цех за екобрикети край Плевен

Сподели
Етикети

В Червен бряг изгоряха 80 бали със сено

Пожар опустоши цех за екобрикети край Плевен. Вчера в цех на фирма за производство на екобрикети в Западна индустриална зона – Северен промишлен двор е възникнал пожар. Сигнал за инцидента е постъпил в 19:32 часа в Оперативния център при  РДПБЗН – Плевен.  В пламъците са унищожени 4 тона пелети, 7 тона суровина за пелети (талаш), както и 200 кв.м. – част от складово помещение, ел. инсталация и оборудване. Щетите са големи, но размерът им все още се уточнява. Причините за инцидента са в процес на установяване. След потушаване на огъня служители от районната служба са извършили водоснабдяване в цеховото помещение. През цялата нощ екипи на РС ПБЗН – Плевен са дежурили с пожарна техника. Разследването на случая е поето от Второ РУ – Плевен. Извършен е оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство.

На 6 юли 2020 година в 09:29 часа в РС ПБЗН – Червен бряг е съобщено за пожар в частен имот в града. Пламъците са изпепелили 80 бали със сено. Причините за произшествието са в процес на установяване. В близост до балите няма ел. инсталации и ел. съоръжения. Пожарът е потушен от служители на РС ПБЗН – Червен бряг.

На 6 юли 2020 година екипи на РС ПБЗН – Червен бряг са извършили две технически помощи – отводняване на помещения в града.

На 6 юли служители от РС ПБЗН – Гулянци и РС ПБЗН – Кнежа са погасили пожари в сметище в град Гулянци и в отпадъци в град Кнежа.


Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация