film izle

В Плевенския съд отложиха делото срещу четирима от Кнежа за отвличане и изнасилване на непълнолетна

Сподели
Етикети

На 10.07.2020 година, състав на Плевенски окръжен съд разгледа наказателно дело №786/2019 година, което е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура Плевен, против четирима обвиняеми – Е.А.М. – 22 годишен, Б.А.Т. – 19 годишен, П.А.Т. – 17 годишен и И.В.А. – 17 годишен, всички от град Кнежа.

На обвиняемия Е.А.М. е повдигнато обвинение за това, че:

На 24.02.2018 г. в село Е., обл.П. отвлякъл Н.К.А. непълнолетна на 17 г..- престъпление по чл.142, ал.2, т.3, вр.ал.1 от НК.

На същия обвиняем, както и на останалите трима – Б.А.Т., И.В.А. и П.А.Т. е повдигнато обвинение, за това, че:

На 24.02.2018 г. в съучастие като извършители се съвкупили с ненавършилата осемнадесет години Н.К.А., без нейно съгласие като употребили за това сила и заплашване, като деянието е извършено от повече от две лица, и е последвал опит за самоубийство.

В провелото се днес съдебно заседание е изслушано заключението на вещото лице по допуснатата токсилогична експертиза. В предходното съдебно заседание е допуснат, по искане на страните, допълнителен разпит на вещите лица изготвили заключението по назначената психолого-психиатрична експертиза. Същите не се явяват днес, по уважителни причини. Това е наложило да се отложи делото за следващо съдебно заседание, което ще се проведе на 03.09.2020 година.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация