film izle

Пожари в сухи треви и отпадъци гасиха огнеборците в Плевенско

Сподели
Етикети

На 10 юли 2020 година служители от РСПБЗН – Червен бряг са извършили две технически помощи – съдействие до бивш завод „Бета” в „5-ти квартал”.

На 10 юли екипи на РДПБЗН – Плевен са погасили шест пожара в сухи треви и стърнища в град Плевен в ж.к.„Сторгозия” и в местността Табакова чешма, в землището на село Санадиново, както и в град Кнежа улица „Родопи”, на улица „Стефан Цанов” и на улица „Ильо Войвода”.

На 10 юли огнеборци от РСПБЗН – Плевен са потушили пламъци в контейнер за отпадъци в областния град в ж.к.„Мара Денчева”.

На 11 юли екипи на РДПБЗН – Плевен са оказали две технически помощи – съдействие с лодка във водоем в местността „Мъртва долина I” край Плевен и на площад „Иван Мендиликов” при пътен инцидент. 

На 11 юли огнеборци от РСПБЗН – Червен бряг са потушили пожар в отпадъци в село Телиш.

На 12 юли огнеборци потушаваха пожари в сухи треви, стърнища, отпадъци и нискостеблена растителност в землището Долни Дъбник, до пътя Плевен – София,  Плевен в местността Балабаир и местността Орлето, село Дисевица, град Никопол – до Руски паметник, град Гулянци, град Кнежа на пресечката на улица „Георги Михайлов” и улица „Димитър Бутански” и в Кнежа зад 4-ти стопански двор.

На 12 юли екип на РСПБЗН – Левски оказа техническа помощ – сваляне на надвиснала ламарина от покрив в града на улица „Александър Стамболийски”.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация