film izle

Успешният национален формат „Тя в…“ идва в Плевен

Сподели
Етикети

Популярният формат „Тя в…“ е месечно събитие, което дава възможност на
момичета и жени с различни истории и професии да споделят своите
преживявания, препятствия, с които са се сблъскали, и успехите, които са
постигнали. Целта на срещите е да бъдат уютно пространство, в което други от присъстващите да намират вдъхновение и приятелска подкрепяща среда в следването на своите стремежи.

На първото събитие „Тя в Плевен“ Ви представяме:

Д-р Даниела Табакова – специалист образна диагностика и автор на стихосбирката “Другата Марлене”. Интервюто с нея може да намерите тук.

Доротея Люцканова – вокален педагог, собственик на музикален център и преподавател по джаз и поп пеене в Училище по изкуствата „Панайот Пипков”.  Интервюто с нея може да намерите тук.

Събитието ще се проведе на 22 юли (сряда), от 18:30 в кафе „Бордо“, ул. Сан Стефано 14. То се организира изцяло на доброволчески принцип от Николайка Цонева, Петя Василева и Диана Тотинска и е с вход свободен.

Как е създаден форматът?

През юни 2018 г. Марина Кисьова де Хеус, Елена Лулчева и Кирина Стоянова от Академия „Екатерина Каравелова“ решават да организират събитие, което дава възможност на две активни жени, които живеят в Пловдив и които не са толкова известни, да разкажат за себе си и дейността си. Наричат събитието „Тя в Пловдив“. Срещата се оказва толкова емоционална и въздействаща, че започва да се случва всеки месец, давайки дума всеки път на различни участнички. Две години по-късно „Тя в…“ обединява близо 20 доброволци, които редовно организират формата в Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново и Сандански. 

48 събития, организирани от доброволци в партньорство с местни заведения, галерии и популярни места за срещи, до
момента са дали трибуна на 97 дами. За краткия период, в който съществува, „Тя в…” достига до близо 200 000 човека в национален мащаб, а екипът доброволци, живеещи в 6 различни града, получава номинация за
Национална доброволческа инициатива на 2019 година.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация