film izle

Десетима започват работа в парк „Кайлъка” по програмата за заетост

От днес назначените от областния управител Мирослав Петров на работа 10-тима работници по Регионалната програма за заетост, започнаха работа в парк „Кайлъка”. С тях бе проведен инструктаж и бяха информирани за задълженията и отговорностите, с които са натоварени в рамките на периода на действие на програмата – четири месеца.

„Разчитаме на вашата коректност и изпълнителност”, обърна се към назначените по програмата работници заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов. Той подчерта, че в ежедневните си дейности те ще могат да разчитат на пълно съдействие от страна на областна администрация в лицето на отговорника за „Кайлъка” инж. Емил Радков. „Работата не е непосилна, но изисква да работите в екип, затова се надявам да изградите добри взаимоотношения помежду си, за да бъдат постигнати очакваните резултати”, допълни още д-р Трифонов.

128 души на територията на област Плевен започват работа по Регионалната програма за заетост. 90 са работните места на пълен работен ден (8 часа) и 38 – на непълен работен ден (4 часа).

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация