film izle

Пожари в сухи треви и отпадъци гасиха плевенските огнеборци

Сподели
Етикети

На 31 юли екип на РСПБЗН – Никопол е потушил пожари в отпадъци и сухи треви в село Въбел.

На 1 август екип на У ПБЗН – Долна Митрополия е потушил пламъци в отпадъци в град Долна Митрополия на улица „3-ти март” в Стопански двор.
  
На 2 август екипи на РДПБЗН – Плевен са погасили пожари в запалени сухи треви и нискостеблена растителност в землищата на град Плевен в местността Орлето, град Гулянци, град Искър, в  град Летница на улица „Странджа“, село Божурица.

Около 22 часа бързата намеса на служители от РСПБЗН – Кнежа е спасила един декар иглолистна гора в землището на град Искър. Огънят е тръгнал от небрежност при изгаряне на отпадъци и сухи треви в близост.  

Около 22 часа в землището на Трънчовица бяха мобилизирани 20 доброволци от местната гасаческа група за локализиране и потушаване на пожар край селото. Спасени са смесена гора –  60 дка и гора широколистна – 10 дка.

На 2 август служители от РСПБЗН – Гулянци са уловили змия от стая в обитаема постройка в село Комарево.

На 31 юли служители от РДПБЗН – Плевен са извършили  технически помощи – съдействие на заседнала възрастна жена в асансьор в Плевен на улица „Генерал Гурко“ и отстраняване на паднало дърво върху лек автомобил „Ауди-А4“ на улица “Димитър Константинов“.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация