film izle
6 август 2020, 10:08 няма коментари

Пожари в сухи треви гасиха огнеборците, спасиха постройка в Бреница

Сподели
Етикети

Екипи на РДПБЗН – Плевен през вчерашния ден са гасили запалени сухи треви, нискостеблена растителност и храсти в землищата на село Крушовица, град Славяново, град Долни Дъбник, град Червен бряг в кв. „Победа“, град Никопол, село Победа, село Каменец, село Писарово. Гасаческа група от Опанец е оказала съдействие на служители от У ПБЗН – Долна Митрополия при потушаването на пожар в сухи треви в гробищен парк на селото. Небрежна работа с огън е причинила инцидентите, а огнеборците са успели да локализират и загасят пламъците, преди да обхванат големи площи. Няма насени значителни щети.  

На 5 август 2020 година в 17:10 часа служители на РС ПБЗН – Плевен са извършили техническа помощ – измиване на пътното платно след ПТП на плевенската улица „Трети март“.

На 5 август 2020 година в 18:44 часа в РС ПБЗН – Кнежа е съобщено за пожар на дървен материал в двор в село Бреница. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 4 куб. метра дървен материал. Огнеборците са спасили стопанска постройка в близост.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация