film izle

Горя постройка в Буковлък, пожари в сухи треви и отпадъци гасиха плевенските огнеборци

Сподели
Етикети

На 7 август екипи на РДПБЗН – Плевен са гасили запалени сухи треви, нискостеблена растителност и храсти в град Долна Митрополия – гробищен парк, град Койнаре на улица „Васил Левски“,  край град Никопол в местността „Тюрбето“, село Горско сливово на улица „Радецки“, в село Обнова на улица „Заря“ и в землището на село Милковица.

На 7 август 2020 година в 22:10 часа в РСПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка до къща в село Буковлък. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са сгради – 40 кв. м разгърната площ; шест птици и оранжерия – 4 кв. м. Пострадали няма.

На 8 август 2020 година в 00:15 часа в РСПБЗН – Червен бряг е постъпил сигнал за  пожар в гараж с паркиран в него лек автомобил. Причините за произшествието са в процес на установяване. Нанесени са значителни материални щети –  унищожен е лекият автомобил, машини и инструменти за ремонт на леки автомобили.   

Ва 8 август екипи на РДПБЗН – Плевен са оказали технически помощи – вдигане на паднал трудноподвижен човек в стая в жилище в град Кнежа на улица „Христо Смирненски“ и оказване съдействие на ЦСМП в Червен бряг, както и отстраняване на паднало дърво на пътното платно на пътя Тръстеник – Долна Митрополия.

На 8 август 2020 година огнеборци са потушили запалени сухи треви в землищата на село Вълчитрън и град Левски, както и в село Тотлебен на улица „Крум Страшни“, в село Обнова на улица „Заря“, село Гиген на улица „Лагера“.
  
На 9 август служители от РС ПБЗН – Плевен са погасили пламъци в отпадъци в областния град на улица „Синчец“. През изминалото денонощие екипи на РДПБЗН – Плевен са потушили запалени сухи треви в землищата на село Пелишат и село Милковица, както и в град Славяново на улица „Генерал Бирюзов“. 

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация