film izle

С щур купон и много изненади голямото семейство на ФТК „Българско хоро“ отпразнува юбилея на Минко Мустаков

Вълнуващо тържество по повод 70-годишния юбилей на един от ръководителите на Фолклорен танцов клуб „Българско хоро“ – Плевен, Минко Мустаков, се състоя през уикенда. В уютната обстановка на елитното плевенско заведение „Top Table“ роднини, близки и приятели на Минко Мустаков спретнаха мило и шумно тържество с изненади и много незабравими моменти.

Развълнуваният юбиляр посрещна гостите с чаша вино и усмивка, а голямото му семейство го изненада с подаръци, цветя и пожелания. „За зло или добро – винаги ще сме с теб – да те радваме и ядосваме, и за това ти желаем най-вече здраве и търпение, любов и вдъхновение, още сбъднати мечти и изпълнени с музика дни!… И така, господин Мустаков, наш уважаван учител и обичан приятел, нека още 100 години тъпан да бие, хоро да се вие!“ – с тези думи танцьорите от „Българско хоро“ връчиха на рожденика подаръка – истински модерен тъпан. А той обеща много скоро да го използва по предназначение в репетиционната зала и на участия.

Една от изненадите – приятели и колеги от Северняшки ансамбъл „Иван Вълев“ – Плевен

Кулминацията беше появата в чест на рожденика на трима негови приятели – музиканти от Северняшкия ансамбъл – Плевен. Изненадан и развълнуван, с усмивка през сълзи Минко Мустаков грабна тъпана и се включи в оркестъра с колегите си, а танцьорите извиха кръшно хоро под звуците на живата музика.

Рожденикът и неговата съпруга Олга Мустакова, ръководители на ФТК „Българско хоро“

С голяма и вкусна торта се почерпиха присъстващите, а купонът продължи до ранни зори с прекрасно настроение, сърдечни пожелания, музикални изпълнения на живо, много танци и песни.

„Златна лира“, нестихващи аплодисменти и незабравими емоции на юбилея на ФТК „Българско хоро“

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация