film izle

Румен Петков: Честит утрешен празник и на въстание, българи – дошло е време!

Сподели
Етикети

Честит утрешен празник и на въстание, българи – дошло е време! Такъв призив отправи лидерът на АБВ  Румен Петков в навечерието на Деня на независимостта на България и в навечерието на протеста срещу правителството и главния прокурор.

Обръщам се към всички членове и симпатизанти на ПП АБВ и към всички достойни българи – да излезем утре на третото всенародно въстание и да кажем: „Повече така не може“. Борисов няма нито морален, нито управленски ресурс да продължава кариерата си на министър-председател. Той е нравствен позор за България пред света и човешко унижение за нас българите в собствените ни очи“, каза Петков.

Оставката на главния прокурор Гешев е задължителна и поради грубото нарушение на Закона за СРС, двойните стандарти, злоупотребата с власт, безконтролните действия, създаващи впечатление за разправа с неудобни за Борисов хора.

Непредприетите действия по видяната от цял свят корупция са едно от най-грозните петна в историята на българската прокуратура. Да излезем заедно на 22-ри, за да имаме утрешен ден като европейска България“, призова още лидерът на АБВ.

Всяко омаловажаване на трагичните за Отечеството последици от вулгарното и корумпирано управление на Борисов е недопустимо“, изтъкна той.

Всякакво разделяне на протеста обслужва Борисов. Затова ние от АБВ сме там, където се изправихме първи на 9 юли. Да пометем Борисовщината, но интелигентно, а не по Борисовски.

Честит утрешен празник и на въстание,  българи – дошло е време!“, призова още Румен Петков.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация