Партията на Слави Трифонов откри офис в Плевен

Днес беше официално открит офисът на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ в Плевен. Той се помещава на улица „Васил Левски“ 133, ет. 2. Присъстващите членове и симпатизанти бяха посрещнати от областния координатор на партията Радостин Василев.

Радостин Василев

Той подчерта, че в ръководството на партията има изискване за неучастие в политиката – хора експерти, които не са участвали в изпълнителната власт, не са били част от общинските съвети, не са заемали водещи роли в политически партии, които са част от статуквото. Такава е политиката на партията и това е начин за печелене доверието на хората, категоричен бе Василев. „Истината е, че на национално ниво това е единствената партия, която залага на експерти, които са привлечени чрез независим кастинг. Хора, които не познава никой от ръководствата на партията и на които разчитаме да дадат началото на една промяна”, допълни плевенският координатор на „Има такъв народ”. Той също е бил избран да помага доброволно в сектор правосъдие, защото е адвокат, и в сектор спорт, защото се развива в спортното право. След това е бил помолен да поеме политическото ръководство в Плевен като негов роден град. От срещите си с хората през последните два месеца, откакто е координатор на партията, той е установил, че хората са разочаровани от това, което се случва в държавата през последните 30 години и не искат да се говори, а да се действа.

Досега в Плевенска област 8 от 11-те общини имат координатори, търсят се симпатизанти за останалите три.

В плевенския офис се предвижда два пъти в седмицата да има приемни дни. Планират се и няколко събития с голям кръг от гости, включително и Слави Трифонов, на които ще бъде представена политическата програма и основните идеи за реформи.

Радостин Василев е категоричен, че на изборите партията няма да се явява в коалиция. „В момента не сме в състояние да се коалираме с партиите, които участват във властта, са участвали или са партиите на статуквото. Не изключваме възможността да управляваме, но в никакъв случай няма да се дескридитираме, както направиха някои други по-малки партии в миналото – да участват като патерици. Тези компромиси за нас не са на дневен ред. Ние не участваме в политиката, за да управляваме, а за да помогнем на хората да изберат правилното, истинската промяна”, подчерта координаторът на „Има такъв народ”.

2 thoughts on “Партията на Слави Трифонов откри офис в Плевен

  • 28 септември, 2020 г. в 13:35
    Permalink

    Пир по време на холера! Доста богато угощение при положение, че много хора няма какво да ядат! Не ви ли е срам „иматакъвнародници“? И Димо Д.-политическата палачинка… Май само в дпс не е бил

  • 27 септември, 2020 г. в 09:49
    Permalink

    То дбре на приказки, ама Радостин като син на Петьо Василев,БСП нали отиде веднага след дипломирането си адвокат на ЦСКА , когато Сашо Томов – Лупи беше собственик на отбора?! Какви специалсти, какви експерти, какви пет лева бе, хора!

Коментарите са затворени.