film izle
8 октомври 2020, 11:55 няма коментари

Съюзът на ветераните в Плевен връчи медали в знак на признателност

Сподели
Етикети

На церемония във Военния клуб в Плевен днес Съюзът на ветераните от войните в България – клон Плевен, награди свои членове, партньори и съмишленици. Мероприятието се осъществява съвместно с Военния клуб, Министерство на отбраната и представители на ръководството на Съюза в област Плевен със съдействието на областната управа.

Председателят на Областния съвет на Съюза Иван Смарандов беше подготвил албум с фотоси от автопохода на ветерани и потомци, който всяка година се провежда в Сърбия, който връчи на Иво Антонов – директор на дирекция „Социална политика и политики по военно-патриотичното възпитание“ в МО.

По време на церемонията бяха връчени 10 медала, издание на Министерство на отбраната. Толкова бяха и медалите, издадени по повод 75 години от победата над фашизма от Съюза на ветераните в София. Това е един малък жест на благодарност за партньорството и беззвъзмездните грижи, които членовете на Съюза полагат за ветераните.

Иван Смарандов подари и четири комплекта книги, издание на Съюза на ветераните, на РИМ – Плевен, Читалище „Съгласие 1869“ – Плевен, училилището в село Върбица и читалището в село Подем.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация