film izle

Ученици от ОУ „Св. Климент Охридски“ ще провеждат занимания в РБ „Христо Смирненски“ по проект

Сподели
Етикети

Наред с професионалното библиотечно-информационно обслужване, Детският отдел и отдел Чужди езици при РБ „Христо Смирненски“ активно работят по програми като пълноценни партньори в образованието. С провеждането на разнообразни инициативи те спомагат за формиране на информационната грамотност, приобщаването към книгата и четенето и стимулиране на творчеството и социалната адаптация на своите читатели.

По Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ ОУ „Св. Климент Охридски“,  в партньорство с Регионална библиотека – Плевен, спечели проект в модул „Библиотеките като образователна среда“.

Планирани са различни изнесени в библиотеката занимания за всички ученици от училището – интерактивни, информационни и културологични занятия на български и английски език.

Първи ще посетят библиотеката учениците от седмите класове – на 20, 27 октомври и 3 ноември. Те ще се запознаят с информационните възможности на двата отдела и ще участват в уроци по родолюбие по програма „И ние сме дали нещо на света“ по повод Деня на народните будители.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация