film izle

Деца от НУ „Отец Паисий“ във Върбица се нуждаят от топли дрехи, обувки и храни

Сподели
Етикети

35 деца от Начално училище „Отец Паисий“ на плевенското село Върбица се нуждаят от топли дрехи, обувки и трайни хранителни продукти! Надяваме се добри хора да откликнат на апелът ни за помощ. Зимата наближава, а с това и нуждите на децата. Училището не може да се справи без подкрепата на хора с големи сърца. Всяка помощ е добре дошла в този труден за тях момент!

Десетки хора от София, Пловдив, Русе, Плевен и Смолянско вече са изпратили дрехи и обувки за децата от Върбица. Ръководството на училището и децата благодарят за съпричастността на обикновенни хора, които са изпратили от сърце ползвани дрехи и обувки за децата. Надяваме се добри хора да помогнат с още дрехи и обувки, тъй като пристигналите до този момент пратки не са достатъчни за всичките 35 деца от училището. Трайни хранителни продукти за изхранването на малчуганите са също необходими в този момент! Благодарим на всички добри хора, които отделиха от малкото, което имат и помогнаха с огромно желание и сърце!
Продължаваме напред!

За информация: Поля Мерджанова, директор, тел.: 0878117590.

Адрес за изпращане чрез Еконт или Спиди: село Върбица, община Плевен, област Плевен, Начално училище „Отец Паисий“, получател: Поля Мерджанова, директор, тел.: 0878117590.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация