film izle
22 ноември 2020, 18:00 3 коментара

„Спартак“ (Плевен) загуби от „Левски“

Сподели
Етикети

Отборът на „Спартак“ (Плевен) загуби с 1:2 домакинството си на „Левски“ – гр. Левски в плевенското дерби на 16-ия кръг на Северозападната трета лига. Срещата започна динамично и още в първите 10 минути двата състава си размениха по един гол. В 5 мин. гостите поведоха след далечен удар на Траян Димитров, но само четири минути по-късно „Спартак“ стигна до равенството след точен удар на Русанов след бърза флангова атака. В следващите минути темпото спадна. На терена имаше повече борба, отколкото голови положения пред двете врати. В 30 мин. Адриян Димитров уцели гредата и не успя да изведе „Спартак“ напред. Плевенчани владееха повече топката, но гостите се бранеха организирано и не допускаха сериозни опасности пред вратата си. Те чакаха своя шанс на контраатака и го дочакаха в самия край на мача. В 81 мин. Ганчев бе оставен непокрит и вкара за 1:2. В оставащите минути възпитаниците на Красимир Бислимов се хвърлиха да търсят изравнителния гол, но не успяха да пробият здравата защита на съперника и загубиха срещата. В даденото от съдията продължение и гредата омогна на „Левски“, след удар на Раденцов от пряк свободен удар.  

има 3 коментара
 1. Георги Парадов - ДФС "Спартак" Плевен каза:

  Уточнение!
  Събранието ще е в зала „Катя Попова“, а не както пише в Поканата в Актовата зала на общината.

  Могат да присъстват всички желаещи граждани, журналисти и привърженици на СПАРТАК Плевен, а не само членовете на общото събрание, Управителния съвет и чиновниците мижитурки от общината.

 2. Георги Парадов - ДФС "Спартак" Плевен каза:

  ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ С ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗНА ДЕЙНОСТ „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК ПЛЕВЕН”
  петък, 23 октомври 2020

  ПОКАНА

  за свикване на Общо Събрание на сдружение с общественополезна дейност

  „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК ПЛЕВЕН”, ЕИК 114554836

  Със седалище и адрес на управление в гр.Плевен, пл.”Възраждане” 2

  На основание чл. 26, ал. 1 от ЗЮЛНЦ, във връзка с чл .4 и чл. 5 от Устава на „ОФК Спартак Плевен” и по инициатива на Управителния съвет на „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК ПЛЕВЕН”, се свиква ОБЩО СЪБРАНИЕ на членовете на сдружението.

  Общото събрание ще се проведе на 25 ноември 2020 г., /сряда/, от 15.00 часа по седалище и адрес на управление: гр. Плевен, пл. „Възраждане” № 2, Актова зала, I етаж.

  Вид на Общото събрание – извънредно, по решение на УС, при следния

  ДНЕВЕН РЕД:

  1. Отчет на Управителния съвет и финансово състояние на сдружението към 25.11.2020 година.

  2. Освобождаване на Председателя Пепо Василев Петков и членове:

  Емил Илиев Мишев

  Величко Иванов Великов

  Евгени Иванов Генов

  Венцислав Янков Катинов

  Росен Симеонов Височков

  Борислав Пламенов Георгиев от Управителния съвет, освобождаването им от отговорност и избор на нов Управителен съвет по предложение на Общото събрание, поради изтичане мандата на действащия на 27.11.2020 година.

  3. Приемане размер и срок на издължаване на членски внос от членовете на Общото събрание на сдружението.

  4.Разни.

  При липса на кворум и на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ, във връзка с чл. 16 от Устава, събранието се отлага с един час по-късно, при същия дневен ред и се счита за законно проведено, независимо от броя на явилите се членове.

  При гласуване всеки член има право на един глас.

  Съгласно чл. 19 от Устава на сдружението, решенията на ОС, касаещи избор и освобождаване на членовете на Управителния съвет, се вземат с квалифицирано мнозинство повече от 2/3 от гласовете на присъстващите и представени на събранието членове на „ОФК СПАРТАК ПЛЕВЕН”.

  Настоящата покана да се доведе до знанието на членовете на сдружението съгласно чл.15 от Устава най-малко един месец преди датата на Общото събрание.

  От Управителния съвет

 3. продаден мач каза:

  Напълно продаден мач ,от ясно по ясно .Нищо трябва да се помага на областният ни представител ,напролет те пък ще ни бутнат гювеч ако се наложи да влизаме във Б група .

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация