film izle

„Приказка за жабчето, което летя до Луната“ на Николай Христов излезе от печат

Сподели
Етикети

„Приказка за жабчето, което летя до Луната“, разказана от Николай Христов и илюстрирана от художника Красимир Коцев, излезе от печат. Детската книжка е издание на „Пи Ар Ви – рефреш вижън“ и е първата издадена творба на плевенския треньор по плуване и разказвач на приказки за деца – малки и големи, които харесват вълнуващите истории и красивите картинки.

В луксозното издание се разказва за едно малко жабче, което не се отказва от мечтите си и с помощта на приятели стига чак до Луната, за да открие един нов свят и… себе си. И да разбере, че когато въображението няма граници, всичко е възможно.

Николай Христов е роден на 18.09.1965 г. Завършил е Техникум по строителство и архитектура „Никола Фичев“ в Плевен и Колеж „Спорт и здраве“. Работи като треньор по плуване на деца и възрастни в Плевен. „Приказка за жабчето, което летя до Луната“ е първата му издадена творба. Има непубликувани стихове, работи по нови детски приказки.

На страницата във фейсбук Приказка за жабчето, което летя до луната можете да се свържете с автора и да разберете повече за книжката, както и на тел. 0877 187676.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация