film izle

Канят за участие във виртуален туристически панаир в Румъния през февруари

Сподели
Етикети

Туристически агенции, музеи, ресторанти, хотели, туристически атракциони, неправителствени организации, местни администрации от България могат да се включат в Пролетния туристически панаир, организиран от ROMEXPO в периода 18 – 21 февруари 2021 г. Поканата е на Българо-румънската търговско-промишлена палата, официален партньор на ROMEXPO, най-големият изложбен център в Румъния.

Тази година събитието ще бъде във виртуален формат чрез специално изградена платформа, която ще даде възможност на изложителите да взаимодействат директно с потенциалните си клиенти чрез инструменти, нарочно създадени за тази цел. Срокът за регистрация е 5 февруари.

Какво да очакват участниците, които ще се присъединят:

  • Ще имат възможност за уникално представяне във виртуална платформа, специално изградена и оптимизирана за форума, да демонстрират своите продукти и услуги пред различни категории посетители/ потребители.
  • Представянето на компанията им ще бъде в ексклузивна, подходяща, професионална среда с най-съвременни технологии.
  • Могат да популяризират продукта (марката) си, да представят оферти на целевата си аудитория и да увеличат продажбите си, да проведат проучване на пазара, да затвърдят корпоративния си имидж, да достигнат нови клиенти и да получат обратна връзка в реално време.
  • Взаимодействие с професионалисти и с повече от 5000 посетители, запалени по пътуванията.
  • Виртуалният панаир е единственият маркетингов инструмент, който фирмите не поддържат сами. Организаторите имат широка партньорска мрежа и организират мащабна промоционална кампания във всички медийни канали.

ВАЖНО: Българо-румънска търговско-промишлена палата е официален партньор на ROMEXPO и съдейства на българските компании да участват в различните изложения. Още подробности за изложението вижте тук.  Краен срок за регистрация: 05.02.2021 г.

Българо-румънска търговско-промишлена палата
ул. Войводова 12-14, Русе, България
телефон: +359 82 507 606

e-mail: info@brcci.eu
www.brcci.eu | LinkedIn Facebook YouTube

Коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация