film izle

Стартира изпълнението на важен елемент от интегрирания транспорт на Плевен

Сподели
Етикети

Днес, 23 февруари 2021 г., бе проведена Официална церемония „ПЪРВА КОПКА“ по проект: BG16RFOP001-1.007-0003-C01  „Развитие на интегриран градски транспорт – гр. Плевен“.

Символично бе даден старт на изпълнението по Дейност 4: Внедряване на Система за видеонаблюдение на ключови кръстовища в град Плевен.

Въвеждането на Система за видеонаблюдение ще подобри безопасността и условията за движение по пътищата, контрола на трафика на централни/ключови кръстовища в града, ще пести време и ще осигури спазване на разписанията, намаляване на закъсненията в пиковите часове, бързина и добро планиране на пътуванията, като всички тези фактори ще допринесат за намаляване на експлоатационните разходи.

Видеонаблюдението ще спомогне за регистриране нарушенията, ще превентира опасното поведение на участници в движението.

Системата ще:

  • повиши контрола по ползване на обезопасителните средства в МПС при заснемане на МПС отпред;
  • подобри аналитичната дейност и информираността на обществото за резултатите от контролната дейност;
  • изследва пътната обстановка, поведението на участниците в движението, ще спомогне за превантивни кампании вкл. с използването на записи от видеокамерите.

има 2 коментара
  1. Бат Минко каза:

    Организацията на движение в Плевен е безумна нямам думи да окачествя тая простотия и некадърност.Кръстовище маркировката показва направо и надясно.Това на теория на практика ако тръгнеш направо след кръстовището ще се удариш в паркирани коли в сината зона….Излизаш от колелото и хоп пешеходна пътека.Тръгваш из йрада няма никаква душа ама по барата на всеки мост се намира по един пешеходец.Пешеходни пътеки и светофари през 15-20 метра.Велоалеи по тротоарите.Пред дома на учителя пешеходна пътека на градската светофар и пътека.на блок Слънце излизаш от кръстовището и хоп пешеходна пътека.безсмислен светофар на Практикер и липса на такъв на Чистота и на кръстовището на Шипка Трети Март и Гристо Ботев.Пълна простотия и пред окръжна болница.Ул Александър Стамболийски еднопосочна до Лозарския институт и превърната в паркинг….Лозенка Самуил и ГМ Димитров селско пръдище.Мпля искрено Бог да ни отърве от тия идиоти в Общината

  2. Колчо каза:

    Пак копки и снимки! Красота и переспектива!Зам-кметове като слънце!? Бравоооо!

Коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация