film izle
24 февруари 2021, 10:30 няма коментари

Трима задържани с марихуана при полицейски проверки в Плевен

Сподели
Етикети

Вчера в 16:00 часа в ж.к. „Дружба“ криминалисти от Първо РУ – Плевен проверяват 19-годишен. Младежът изхвърля на земята политиленово топче с неправилна форма с диаметър около 2 см, съдържащо суха зелена тревиста маса. 19-годишният е задържан за срок до 24 часа. Назначени са експертизи на тревистата маса. Уведомен е прокурор и е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от НК. Работата продължава.

На 23 февруари в 17:00 часа служители от Първо РУ са извършили претърсване в дома на 22-годишен в плевенския ж.к. „Дружба“. Намерено е жълто политиленово топче с неправилна форма с диаметър около 4 см, съдържащо суха зелена тревиста маса. По информация на 22-годишния съдържанието е марихуана. Лицето е задържано за срок до 24 часа. Предстоят експертизи на иззетото вещество. Уведомен е прокурор от РП – Плевен за престъпление по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 22 февруари в 16:00 часа в областния град на улица „П.Р.Славейков“ е извършена проверка в дома на 27-годишен. На тераса върху маса е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 20 грама суха зелена тревиста маса – марихуана. Веществото е иззето за лабораторна обработка. 27-годишният е задържан за срок до 24 часа. Сезирана е Районна прокуратура – Плевен и е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354 „а“, ал. 3, т. 1 от НК.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация