film izle

Служители на РСПБЗН – Плевен гостуваха в НУ „Христо Ботев“

Сподели
Етикети

Днес, 2.03.2021 г., в НУ „Христо Ботев“ – Плевен гостуваха инсп. Божидар Манчев и инсп. Явор Генов от РСПБЗН – Плевен. Инсп. Генов бе отличен на първо място в Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2020 година, а инсп. Божидар Манчев – на второ място в конкурса за 2019 г.

Пред четвъртокласниците те представиха предизвикателствата и предимствата на професията, отговорността и трудностите, пред които ежедневно са изправени. Чрез беседа с учениците, те разказаха как да предпазим себе си и другите от пожари и как да ги предотвратим. Учениците слушаха с интерес многобройните истории и бяха изключително активни с въпроси към гостите.

По инициатива на директора Цветелин Горанов и във връзка с кариерното развитие и ориентирането на учениците към различни отрасли, в НУ „Христо Ботев“ всяка година пред четвъртокласниците застават хора с различни професии, които представят не само положителните страни, но и разказват за усилията, отговорностите, волята и уменията, необходими за успешна реализация.

Всички публикации

"Bg Север" - Новини на часа. Информационен сайт, новини от Плевен и региона, анализи, коментари, рубрики, информация