„Тутурутка“ кани плевенчани на двучасов мултимедиен спектакъл в Летния театър

Царете на хумора „Тутурутка“ ще гостуват в Плевен с невиждан двучасов мултимедиен спектакъл, събрал най-новите им скечове и песни! Шоуто под надслов „Няма здрасти!“ е част от лятното им турне и ще се състои на 8 септември, сряда, от 20:00 ч в Летен театър „Кайлъка“.

Kaкво ще предложи новото шоу на „Тутурутка“? Плевенчани ще чуят за пръв път на живо пресните хитове на групата „Няма здрасти! “ и „100 години“, ще проследят обзора на европейското по футбол в рубриката „Голямата Балтия“ и тежкия живот на самотните „Моряшки съпруги“ по барове и ресторанти. Очакват ги и уникален тиймбилдинг с Бат Жоро – най-точният професор по „Кръчмаркетинг и Банкетъринг“.

Билетите за шоуто на „Тутурутка“ вече са в продажба в мрежата на grabo.bg: https://grabo.bg/pleven/tuturutka-0h6578v , на касата на Плевенска филхармония на пл. „Свободата“ /до централно тото/. За допълнителна информация: 0879 911 363.

Турнето на „Тутурутка“ включва концерти в Бяла, Св. Влас, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Русе, Пловдив, Сливен и Добрич.