Плевенчани ще могат да се издигнат с балон в съботния 4 юни

Организацията по оползотворяване на отпадъци от опаковки, която от тази година събира разделно отпадъците от опаковки в град Плевен, пристига на 4 юни /събота/ в града. За времето от 17.00 до 21 часа на централния площад „Възраждане” ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ АД е подготвила за жителите на града множество игри, изненади и забавления, с които да ангажира малки и големи. Всеки посетител ще може да научи повече за разделното събиране на отпадъци, а за най-добрите ще има и награди.

За да бъде преживяването пълно и незабравимо, от компанията са подготвили изненада за жителите на града. На място ще бъде разположен голям въздушен балон, от който жители на Плевен ще могат да се насладят на невероятна панорамна гледка. Желаещите да се възползват от възможността да си направят снимка над града от птичи поглед, ще могатда се включат в образователен куиз на Еко Партнърс. След като отговорят на няколко въпроса, свързани с разделното събиране на отпадъци, могат да участват в томбола с награда – издигане с балона. За да е споделено невероятното преживяване, всеки късметлия ще може да покани за придружител свой близък или приятел.

В съботния ден, 4 юни, ще има много изненади и на шатрата на Еко Партнърс, където всички малчугани ще могат да се забавляват като направят микро супа, решават интересни лабиринти и още много интересни игри. Възрастните също ще могат да се включат в различни активности и ще имат възможност да спечелят ваучер за пазаруване от МЕТРО България АД. За тези, които искат да дойдат подготвени за предстоящите игри, от компанията предлагат и мобилно приложение, в което да научат повече за разделното събиране на отпадъци.

%d bloggers like this: