Вечерна рокля за пълна дама

И през милион години не бих си помислила, че единственият път, когато ще ми се наложи да си купя официална рокля, ще бъде, когато съм затлъстяла. Повечето хора могат да намерят рокли, които им стоят, но всичко се променя, когато става въпрос за намиране на дрехи за дами с големи размери. Това е така, защото в повечето магазини няма достатъчно дълги дрехи и е почти невъзможно да се намерят рокли, които не падат, щом извървите повече от няколко крачки. Обличането на вечерна рокля е предизвикателство за всяка жена, а ако не сте от дребните, които лесно се побират в по-малки размери, става още по-трудно.

Намерете правилния размер

Когато влезете в магазина, за да си купите рокля, първото нещо, което трябва да направите, е да изберете такава, която ви пасва. Дебелите дами се различават по типа на тялото си и една и съща рокля може да изглежда по съвсем различен начин върху някой, който е по-едър от вас. Ако не я пробвате, нямате шанс да разберете дали е подходящият размер. Помнете, че може да се наложи да увеличите един или два размера, но в повечето случаи трябва и да намалите. Това е така, защото роклите плюс размер обикновено са направени да бъдат свободни, докато нормалните ви дрехи обикновено са по-прилепнали.

Търсете красиви детайли

Когато сте в магазина, разгледайте роклите и помислете за начините, по които можете да ги направите по-специални. Може би можете да добавите няколко къдрички или дантела към подгъва или да намерите начин да поставите свой собствен специален щрих върху плата.

Запомнете комфорта

Последното нещо, което искате да направите, е да облечете рокля, която ви кара да се чувствате така, сякаш ходите на кокили. Това е особено важно за пълните момичета, защото това, което може да е подходящо за жена с нормален размер, може да не е подходящо за вас като дама с размер плюс. Ето защо е толкова важно да намерите рокля, която е удобна. Не искате да се чувствате така, сякаш трябва да ходите тромаво или полузаспали, и със сигурност не искате да се притеснявате от начина, по който се движите. Опитайте много рокли в различни стилове, за да намерите тази, която ви кара да се движите с лекота.

Източник:  razberi.info

%d bloggers like this: