Трикове, които трябва да знаете, за да си купите билети за концерт на добра цена

Ако вашият любим изпълнител ще направи концертно турне и не можете да го пропуснете, трябва да знаете, че не е нужно да плащате първата цена, която ви дават, защото има много начини да намерите евтини билети на по-изгодна сума. Трябва само малко повече търсене и търпение.

Седнете отзад

Вярно е, че на това място едва ли ще имате най-добрата гледка, но ще можете да чуете музиката много добре. Като цяло, колкото по-далеч е мястото на концерт, толкова по- малко ще струва.

Изчакай последния момент

Обикновено цените на билетите за концерти често са непредвидими. В някои случаи обаче те могат да намалеят, ако не са продадени достатъчно. Например, случвало се е в дните, когато има много сняг, цените да са много ниски, защото едва ли някой иска да напусне къщата си заради времето.

Отидете сами

Друг начин да похарчите малко е да си купите билет за един човек. По принцип хората купуват „блокове“ от две, три или повече места тъй като са с придружител, но това означава, че има отделни места между тези блокове.

За да не останат непродадени, организаторите обикновено предлагат тези обекти на много по-ниски цени, особено ако датата на събитието наближава.

Отидете в друг град

Цените на билетите често варират в зависимост от мястото на концерта, дори когато е един и същ изпълнител и едно и също турне. Затова добра идея би било да сравните разходите за билети във вашия град с тези в други близки места. Може да намерите наистина добра сделка след няколко часа.

И накрая както видяхте, вашите финанси не трябва да страдат всеки път, когато любимият ви певец има концерт близо до вас, тъй като можете да си спестите добра сума пари, ако сте умни.

%d bloggers like this: